注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

极乐鸟的梦想

一直在流浪 却不曾见过海洋

 
 
 

日志

 
 
关于我

不要爱世界和世界上的事。因为凡世界上的事,就像肉体的情欲,眼目的情欲,并今生的骄傲,都不是从父来的,乃是从世界来的。----阿门!

网易考拉推荐

Pain----Grey's Anatomy  

2011-09-28 05:10:12|  分类: 箴言 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
Pain--
you just have to ride it out,
hope it goes away on its own,
hope the wound that caused it heals.
So...here's where we are.
There are no solutions, no easy answers.
You just breathe deeply and wait for it to subside.
Most of the time pain can be managed,
But sometimes,the pain gets you when you least expect it...
Hits way below the belt and doesn't let up.

So...
Pain—
you just have to fight through because the truth is,
you can't outrun it and life always makes more.
  评论这张
 
阅读(106)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017